PROFIL

Fli-Dan Miljø ApS er den professionelle partner indenfor overfladebehandling af vand- og lodrette overflader, blæserensning samt diverse andre afrensningsarbejder.

​I Fli-Dan Miljø ApS er der en omfattende viden og ekspertise, som vore kunder til stadighed kan trække på. Firmaet drives af Steen Andersen, der har været i overfladebehandlingsbranchen i over 25 år og derigennem har han oparbejdet en bredtfavnende viden om løsninger på mange forskellige opgaver indenfor overfladebehandling og afrensning.

​Indenfor overfladebehandling beskæftiger Fli-Dan sig med blæserensning som slyngrensning, højtryksspuling, vandblæsning,  højtryksspuling med tilbagesug, sandblæsning og gulvstripning. 

Det er vores erfaring, at disse metoder (slyngrensning, gulvstripning, sandblæsning og højtryksspuling/vandblæsning) er suveræne afrensningsmetoder med hver sine forcer og svagheder.

​Når Fli-Dan Miljø kan tilbyde disse metoder, opnår vi den fordel, at vi til enhver tid kan finde frem til den løsning, der i hver enkelt tilfælde vil være den mest optimale, da metoderne supplerer hinanden på bedste vis. Udover den vandrette blæserensning/overfladebehandling tilbyder vi også vores ekspertise indenfor betonspuling, tankrensning og andre specialopgaver, hvor der skal udføres arbejde med spuling/sugning/tørsugning.

Vi råder over specialudstyr, der er udviklet til og tilpasset de mange unikke og forskelligartede udfordringer, som diverse afrensnings & spuleopgaver kan byde på.​

​Troværdig samarbejdspartner

​I Fli-Dan Miljø er holdningen, at vi skal være vores kunder en seriøs og troværdig samarbejdspartner, som udfører stillede opgaver til gensidig tilfredshed. Vi ved, at man skal gøre sig fortjent til trofaste kunder, og at dette kun opnås gennem ordentlig arbejde og seriøs behandling af vore kunder. 

Trofaste og tilfredse kunder er for Fli-Dan den største anerkendelse man kan opnå.

Med det udstyr og den ekspertise vi råder over i Fli-Dan Miljø ApS er vi en unik og professionel samarbejdspartner, der med den brede palette af arbejdsmetoder kan assistere vore kunder med selv meget vanskelige opgaver og finde de helt rigtige løsninger i en specifik situation.

Mangler du svar på dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller maile hvis du har spørgsmål.

​Du kan også benytte dig af vores kontaktformular nedenfor:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

Fli-Dan Miljø ApS

CVR: 30274008

Kontakt

E-mail: 96 90 90 00

Tlf.: flidan@fli-dan.dk