PROFIL

Fli-Dan er den professionelle partner indenfor overfladebehandling af vand- og lodrette overflader, blæserensning samt diverse andre afrensningsarbejder.

​I Fli-Dan er der en omfattende viden og ekspertise, som vore kunder til stadighed kan trække på. Firmaet drives af Steen Andersen, der har været i overfladebehandlingsbranchen i over 25 år og derigennem har han oparbejdet en bredtfavnende viden om løsninger på mange forskellige opgaver indenfor overfladebehandling og afrensning.

​Indenfor overfladebehandling beskæftiger Fli-Dan sig med  vandblæsning,  højtryksspuling med tilbagesug og gulvstripning. 

​​

​Fli-Dan har med stor succes løst mange specielle opgaver med afrensning af krævende overflader, eks. afrensning af bitumen / tjæreklæber, hård maling m.v.

Vi råder over specialudstyr, der er udviklet til og tilpasset de mange unikke og forskelligartede udfordringer, som diverse afrensnings & spuleopgaver kan byde på.​

​Troværdig samarbejdspartner

​I Fli-Dan  er holdningen, at vi skal være vores kunder en seriøs og troværdig samarbejdspartner, som udfører stillede opgaver til gensidig tilfredshed. Vi ved, at man skal gøre sig fortjent til trofaste kunder, og at dette kun opnås gennem ordentlig arbejde og seriøs behandling af vore kunder. 

Trofaste og tilfredse kunder er for Fli-Dan den største anerkendelse man kan opnå.

Med det udstyr og den ekspertise vi råder over i Fli-Dan er vi en unik og professionel samarbejdspartner, der med den brede palette af arbejdsmetoder kan assistere vore kunder med selv meget vanskelige opgaver og finde de helt rigtige løsninger i en specifik situation.

Mangler du svar på dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller maile hvis du har spørgsmål.

​Du kan også benytte dig af vores kontaktformular nedenfor:​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma information

Fli-Dan / DUHP ApS

CVR: 29803064

Kontakt

TEL: +45 96 90 90 00/01

E-mail.: flidan@fli-dan.dk